شرکت جهان شیمی

شرکت جهان شیمی واردکننده مواد اولیه و افزودنی های مجاز صنایع غذایی و خوراکی و دارویی و مواد تصفیه آب کارخانجات و صنایع است

شرکت جهان شیمی

شرکت جهان شیمی واردکننده مواد اولیه و افزودنی های مجاز صنایع غذایی و خوراکی و دارویی و مواد تصفیه آب کارخانجات و صنایع است

کربوکسی متیل سلولز یا سی ام سی چیست ؟

شرکت جهان شیمی وارد کننده کربوکسی متیل سلولز یا سی ام سی یا ثعلب خوراکی و غذایی چینی و ژاپنی با بهترین کیفیت و قیمت و ویسکوزیته متفاوت میباشد جهت خرید و اطلاع از قیمت فروش کربوکسی متیل سلولز یا سی ام سی با ما تماس برقرار نمایید .

کربوکسی متیل سلولز یا سی ام سی چیست ؟

یک ظرف از بستنی، یک تیوب خمیردندان، برخی از مواد شوینده  و اشک‌های مصنوعی، همه بر صمغ مصنوعی کربوکسی متیل سلولز  یا سی ام سی تکیه می‌کنند.

سی ام سی یا ثعلب برای تولید خامه و بستنی و سس مایونز کاربرد دارد.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) کربوکسی متیل سلولز را به عنوان یک ماده غذایی سالم و امن (GRAS) معرفی کرده است.

خواص فیزیکی کربوکسی متیل سلولز :

این ماده در حالت خشک، یک پودر سفید یا کمی زرد، یا خاکستری است و هیچ بو و مزه‌ای ندارد و به راحتی در آب حل می‌شود.

یکی از خواص کربوکسی متیل سلولز ؛  هیگروسکوپیک است به این معنی که رطوبت را جذب می‌کند.

خواص هیگروسکوپی آن باعث شده که به عنوان یک ماده افزودنی مواد غذایی و دارویی استفاده شود.

سی ام سی به بعضی از محصولات به عنوان کربوکسی متیل سلولز یا سی ام سی یا ثعلب خوراکی و غذایی و به برخی دیگر به عنوان پخش‌کننده اضافه می‌شود.

تولیدکنندگان مقدار این ماده که به مواد غذایی و دارویی اضافه می‌شود را به صورت دقیق کنترل می‌کنند.

این ماده به عنوان یک قوام دهنده باعث می‌شود که مواد تشکیل‌دهنده به طور مساوی در همه جا مخلوط و پراکنده شوند.

این ویژگی کمک می‌کند تا جامدات در مایعات معلق شود و در واقع به عنوان امولسیفایر عمل می‌کند و مانع از جدایی لوسیون­ها و کرم‌ها می‌شود.

افزودن سی ام سی به مایعات، ویسکوزیته مایع را تغییر می‌دهد.

مولکول‌های این ماده معمولاً به یکدیگر متصل می‌شوند اما بعد از فشار آب، باعث شکستن پیوند آن می‌شود.

ویسکوزیته یا مقاومت در برابر بلند شدن مایع، بستگی به مقدار کربوکسی متیل سلولز اضافه‌شده دارد.

از سی ام سی برای مواردی مانند قوام دادن، ژل‌های آرامش‌بخش، روان کننده‌های چشم مانند اشک و … استفاده می‌شود.کربوکسی متیل سلولز اغلب به عنوان یک تثبیت‌کننده به مواد غذایی اضافه می­شود.

نکته :

سی ام سی می‌تواند بستنی را از جداسازی نگه دارد.

این ماده همچنین می‌تواند به عنوان عامل فشرده‌سازی ، امولسیفایر ، عامل تقویت‌کننده ، عامل ژل کنندگی ، عامل تولید لعاب ، روان کننده و قوام دهنده به مواد غذایی اضافه شود.

گاهی اوقات از کربوکسی متیل سلولز برای ساخت کیسه‌های یخ قابل استفاده مجدد استفاده می‌شود.

هنگام ترکیب شدن با آب و مواد دیگر مانند پروپیلن گلیکول ، کربوکسی متیل سلولز یک مخلوط یوتکتیک را تشکیل می‌دهد – مخلوطی که دمای انجماد آن کمتر از هر یک از اجزای مخلوط است.

یکی از این محصولات در بازار نقطه انجماد ۲۳- درجه سانتی‌گراد (۴/۹- فارنهایت) دارد. این یخ‌های قابل استفاده مجدد معمولاً غیر سمی و سازگار با محیط زیست هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد