شرکت جهان شیمی

شرکت جهان شیمی واردکننده مواد اولیه و افزودنی های مجاز صنایع غذایی و خوراکی و دارویی و مواد تصفیه آب کارخانجات و صنایع است

شرکت جهان شیمی

شرکت جهان شیمی واردکننده مواد اولیه و افزودنی های مجاز صنایع غذایی و خوراکی و دارویی و مواد تصفیه آب کارخانجات و صنایع است

جوش شیرین به انگلیسی

جوش شیرین به انگلیسی Baking soda یا Bicarbonate of soda خوانده می شود. جوش شیرین یا بی کربنات سدیم ترکیبی معدنی با فرمول شیمیایی NaHCO3 است. جوش شیرین نمک اسید کربنیک بوده و به صورت پودری سفید رنگ است. بو و طعمی نداشته و دارای خاصیت بازی است. این ترکیب در صنایع مختلف دارای کاربردهای مختلفی است.

کاربرد جوش شیرین در صنایع غذایی

جوش شیرین به عنوان یک ماده قلیایی وقتی با اسید ترکیب می شود، گاز دی اکسید کربن آزاد می کند. با استفاده از این خاصیت، از جوش شیرین در پخت کیک، نان و شیرینی استفاده می کنند. زیرا با افزوده شدن به خمیر آن ها باعث پف کردن و ورآمدن خمیر شده و محصول تولید شده نرم می شود.

جوش شیرین برای درمان سوزش سردل

رفلاکس اسید معده باعث ایجاد حس سوزش در بخش بالایی این عضو بدن می شود که آزاد دهنده است. با برگشت محتویات معده به مری، این درد ایجاد می شود که عللی چون پرخوری، استرس و خوردن غذاهای چرب دارد. با مصرف یک قاشق چایخوری جوش شیرین در یک لیوان آب یخ و مصرف آن، می توانید این درد را تسکین دهید. زیرا بی کربنات سدیم با خاصیت قلیایی، اسید معده را خنثی می کند.

خواص جوش شیرین برای دندان

کاربرد جوش شیرین به عنوان یک عامل تمیز کننده در خمیردندان ها، باعث از بین رفتن پلاک دندان ها می شود. در نتیجه دندان ها را سفیدتر و روشن تر می کند. با قرار دادن مسواک مرطوب در جوش شیرین و استفاده در تمیز کردن دندان ها، دندان هایی پاکیزه خواهید داشت. در صورتی که یک یا دو بار در هفته این کار را انجام دهید.

درمان آفت دهان

زخم های کوچک و دردناکی که داخل دهان شکل می گیرد، آفت است. جوش شیرین می تواند برای تسکین درد آفت به صورت ماده شوینده به کار برده شود.

جوش شیرین برای پوست

جوش شیرین با خاصیت قلیایی، می تواند سلول های مرده پوست را از بین برده و با از بین بردن میکروب ها، به عنوان یک لایه بردار عمل کند. در نتیجه باعث نرم شدن پوست می شود. برای این منظور، خمیری از جوش شیرین و آب تهیه کرده و پوست صورت را اسکراب دهید.

با جوش شیرین، می توان جوش های سرسیاه را از بین برد. خمیری از جوش شیرین، آب و شکر تهیه کرده و روی این جوش ها قرار داده و ماساژ دهید. سپس با آب گرم شست و شو دهید. با حمام جوش شیرین می توان اثرات آفتاب سوختگی را از روی پوست از بین برده و باعث شفاف شدن آن شوید.

جوش شیرین و مو

برای این که ضخامت موها تقویت شود و هم این که تمیز شوند، از جوش شیرین استفاده می شود. مخلوط تهیه شده از این ترکیب و آب را از ریشه تا نوک موها زده و بعد از 2 تا 3 دقیقه شست و شو دهید.

همچنین جوش شیرین را می توان به صورت شامپو برای تمیز کردن موهای خشک به کار برد. بدین ترتیب که مقداری از بی کربنات سدیم را به موهای خود مالیده و سپس با برس به شانه کردن آن ها بپردازید.

جوش شیرین مانع پیشرفت بیماری های مزمن کلیه می شود

افرادی که بیماری مزمن کلیوی دارند، عملکرد کلیه های خود را از دست می دهند. چون این عضو بدن نقش مهمی در حذف مواد زاید در بدن داشته و تعادل مواد معدنی چون سدیم، پتاسیم و کلسیم را برعهده دارد، دارای اهمیت زیادی است. مصرف این ماده، از پیشرفت این بیماری جلوگیری می کند. ولی استفاده از بی کربنات سدیم باید با نظر پزشک صورت گیرد.  

یکی از خواص درمانی جوش شیرین، افزایش تاثیر داروهای شیمی درمانی است. زیرا محیط را برای تومورها، کمتر اسیدی می کند.

کاربرد جوش شیرین در رفع بوی بد یخچال

با قرار دادن یک فنجان جوش شیرین در یخچال، می توانید بوی نامطبوع ناشی از غذاهای خراب شده را در آن از بین ببرید.

کاربردهای دیگر جوش شیرین به عنوان خوشبوکننده هوا، سفید کردن لباس ها، رفع بوی بد زباله ها، از بین بردن لکه های بد فرش، تمیز کردن میوه ها و سبزیجات، براق کردن نقره جات، تمیز کردن قابلمه ی سوخته، از بین بردن علف های خانگی و ... است. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد