شرکت جهان شیمی

شرکت جهان شیمی واردکننده مواد اولیه و افزودنی های مجاز صنایع غذایی و خوراکی و دارویی و مواد تصفیه آب کارخانجات و صنایع است

شرکت جهان شیمی

شرکت جهان شیمی واردکننده مواد اولیه و افزودنی های مجاز صنایع غذایی و خوراکی و دارویی و مواد تصفیه آب کارخانجات و صنایع است

خرید اسید سیتریک مایع

اسید سیتریک مایع، اسید آلی ضعیفی است که به عنوان یک نگهدارنده طبیعی عمل می کند. این اسید می تواند طعم ترش و خوبی به غذاها و نوشابه ها بدهد. شکل جامد اسید سیتریک، بلوری بی رنگ و شفاف است که پودری و کریستالی است. با این که اسید سیتریک می تواند طعم ترشی به مواد غذایی دهد، اما بویی نداشته و طعم اسیدی آن، قوی نیست. اگر نوع مونوهیدرات اسید سیتریک حرارت داده شود، یک مولکول آب تبلور خود را از دست داده و به شکل بدون آب تبدیل می شود. کاربرد اسید سیتریک آبدار و خشک می تواند در زمینه های مختلفی چون صنایع غذایی و کشاورزی باشد.

ویژگی های اسید سیتریک مایع

این اسید ضعیف بوده و دارای واکنش پذیری کمی است. اسید سیتریک مایع غیرسمی است و به عنوان یک تنظیم کننده PH به کار می رود. از خواص اسید سیتریک مایع می توان به ضد انعقاد بودن و آنتی اکسیدان بودن آن اشاره کرد. اسید سیتریک می تواند با بی کربنات سدیم واکنش داده و تولید سدیم سیترات و دی اکسید کربن دهد. همچنین اسید سیتریک در واکنش خنثی شدن با هیدروکسید سدیم شرکت کرده و تولید نمک سدیم سیترات و آب را می دهد. در هر مرحله از واکنش سه مرحله ای در این فرایند، اتم سدیم به جای یک گروه سیترات قرار می گیرد.

تولید اسید سیتریک مایع

با توجه به این که کاربرد اسید سیتریک آبدار و خشک بسیار زیاد است و حجم تقاضای این اسید بالاست، تولید آن با روش تهیه از مرکبات از نظر اقتصادی به صرفه نیست. به همین دلیل بیشترین مقدار این اسید از راه صنعتی و تخمیر انجام می شود. قارچ آسپرژیلوس نایجر توانایی تبدیل موادی چون شکر و یا ضایعات کشاورزی را به اسید سیتریک دارد. این فرایند تحت شرایط کنترل شده و محیط کشت مناسب انجام می شود. استفاده از محیط کشت مایع نیز در شرایط کنترل شده، نمونه دیگری از روش مصنوعی تولید اسید سیتریک است.

اسید سیتریک مایع یک کنسانتره برای ضدعفونی کردن و تمیز کردن است. استفاده از این کنسانتره در دمای 83 درجه سانتی گراد است. این اسید در مقایسه با ضدعفونی کننده های دیگر که خاصیت اکسید کنندگی دارند، با مواد مختلف سازگار بوده و در شرایط محیطی حالت خنثایی دارد.

فرایند محلول سازی اسید سیتریک مایع

تبدیل اسید سیتریک از حالت فیزیکی جامد و پودری به حالت محلول را، محلول سازی این اسید می گویند. در این فرایند باید درصد ترکیب ماده اصلی حل شونده و غلظت محلول معین شود. انجام بسیاری از واکنش ها در محلول ها با در نظر گرفتن و محاسبه کمی غلظت آن ها انجام می شود. با حل کردن درصد بیشتری از مواد حل شونده در یک محلول، غلظت آن بیشتر می شود. اما اگر میزان کمتری از ماده حل شونده در محلول حل شود، به غلظت کمتر و محلولی رقیق تر می رسیم.

کاربرد اسید سیتریک آبدار و خشک

کاربرد اسید سیتریک آبدار و خشک به مقدار زیاد در مواد غذایی است. چون این اسید می تواند طعم ترشی خوبی به این مواد دهد و مزه آن ها را بهتر کند. علاوه بر این از مزایای استفاده از این اسید در غذاها، تنظیم میزان اسیدیته و همچنین افزایش طول زمان ماندگاری است. چون باکتری ها توانایی رشد در محیط اسیدی را ندارند و وجود اسید سیتریک، مدت زمان زیادی این مواد را تازه نگه می دارد. همچنین این اسید در بسته بندی های مواد غذایی برای ساخت لایه پلاستیکی بسته بندی نیز، به کار برده می شود.

در تولید داروهایی زیادی چون آسپرین، اسید سیتریک پیپرازین، سیترات آمونیوم فریک (برای رفع کم خونی) و سیترات سدیم (داروی انتقال خون) از اسید سیتریک استفاده می شود.

خواص اسید سیتریک برای پوست

از کاربرد اسید سیتریک آبدار می توان به کاربرد آن در ترکیب کرم ها اشاره کرد. چون وجود این اسید می تواند به لایه برداری از پوست کمک کرده و منافذ پوست را باز کند. در این حالت از جمع شدن سلول های مرده در پوست جلوگیری شده و لکه و جوش های سرسیاه روی آن تشکیل نمی شود. چون اسید سیتریک یک اسید ملایمی است، نمی تواند موجب تحریک پوست شود. رنگ پوست با تاثیر این اسید بر آن و از بین بردن سلول های مرده از لایه اپیدرم، یک دست می شود. در درمان مشکلات پوستی چون چین و چروک و آکنه نیز کاربرد اسید سیتریک آبدار موثر است. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد